Vis menu
Forside Priser Afdelinger Kontakt os

Køb & salg af brugte iPhone's hos MobilReparationer.dk

Nemt & sikkert

Det er ikke alle, der bare skal have den sidste nye Samsung Galaxy, Nokia Lumia eller iPhone. Hvis bare kvaliteten og prisen er i orden, så er mange interesseret i at overtage en brugt mobil, der fuldt ud opfylder deres behov for, hvad en mobil skal kunne.

Derfor har vi hos MobilReparationer.dk handel med brugte iPhones der gør det nemt og sikkert, at købe eller sælge brugte iPhones.

Uanset om du køber eller sælger din iPhone, så er det MobilReparationer.dk du handler med, hvilket er din sikkerhed, idet du ikke skal videregive nogen former for oplysninger til privatpersoner.

Sådan fungerer det

- Alle produkter bliver registreret i vores system, så vi kan sikre, at det er den retmæssige ejer, der sælger til os.

- Som sælger får du med det samme betaling for dine varer, når du sælger i en af vores butikker, og vi har tjekket at mobilen er funktionel. Summen MobilReparationer.dk udbetaler for opkøb af en brugt iPhone varierer afhængig af model, alder og eventuelle fejl/mangler.

- Udbetaling foregår kun via vores forretningers Dankort-terminal. Du skal derfor have et betalingskort med dig, for at kunne få udbetalt dine penge. - Som køber hos Mobilreparationer.dk er du sikker på at købe en iPhone, der er renset, nulstillet, testet for fejl, og som ikke er blacklistet (spærret) hos nogle mobilselskaber.

- Som køber af en brugt iPhone har du 2 års reklamationsret hos MobilReparationer.dk.

Så kig forbi vores butik på Amager eller i Roskilde, og se om vi har en brugt iPhone, der opfylder dine krav til din fremtidige mobil.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet

Score på Trustpilot: 9.6 (fremragende)
Læs vores anmeldelser på Trustpilot.dk

Reparationspriser

Vi bestræber os på altid at have konkurrencedygtige priser. Dog går vi hos MobilReparationer.dk aldrig på kompromis med kvaliteten hvilket gør, at vi ikke altid har markedets laveste pris.

Nærmeste afdeling

Vi har flere afdelinger med eget værksted, og derudover adskillige indleveringssteder rundt omkring. Klik på listen over vores afdelinger og se, hvilken af vores afdelinger, der ligger tættest dig.

Reparation samme dag

Mange reparationer kan, såfremt man har bestilt tid i forvejen, udføres med det samme. Har man ikke bestilt tid, er det dog ofte muligt at din telefon er klar igen, samme dag.

Ring eller skriv til os

Hvis du har spørgsmål til os, eller ikke har kunnet finde prisen på din reparation, skal du ikke tøve med at kontakte os. Alle afdelinger kan kontaktes via telefon eller email.

Det kan vi reparere

Vi udfører reparation af de fleste Apple produkter, herunder iPhone, iPad og iPod, og derudover har vi altid reservedele på lager til langt de fleste HTC telefoner, samt udvalgte modeller fra Samsung, LG, Sony og Nokia.
Ellers spørg os ad.

Reparationsforløbet trin for trin

Du kan enten bestille en tid hos os, eller komme ind fra gaden. Uanset hvad, så aftaler vi hvornår din enhed kan hentes igen. Når vi er færdige med reparationen kontakter vi dig pr. SMS, mail eller telefon - herefter kan du hente din reparation, når det passer dig.

Lånetelefon

Vi ved godt at mobiltelefonen, er rigtig svær at undvære. Har du en reparation, der kræver at du er nødt til at undvære din telefon over længere tid, så har vi naturligvis mulighed for at tilbyde dig en lånetelefon (såfremt alle ikke er udlånt).

Garanti & reklamation

Hos MobilReparationer.dk følger vi selvfølgelig almindelig dansk lovgivning. Når du forlader forretningen er det altid med en kvittering i hånden, og skulle du miste den kan vi altid finde den i vores system - det er din sikkerhed for, at du hos os altid kan udnytte din garanti og reklamationsret.