Vis menu
Forside Priser Afdelinger Kontakt os

Roskilde - kontakt afdelingen

Forklar os detaljerne

Vi foretrækker, at du kontakter os via kontaktformularen nedenfor, da skriftlig kontakt sikrer os bedst muligt, at detaljerne vedrørende din mobil reparation bliver så præcise som mulig, som ellers kan blive overhørt i en telefonsamtale.

Det er derfor vigtigt, at du forklarer mobiltelefonens fejl så præcist som muligt, da vi på den måde,kan vi give dig den rigtige reparations pris fra start af.

Kontakt os pr. email

Dit navn *
Din email *
Dit telefonnummer
Mobiltelefon (mærke & model)
Emne *
Sikkerhedskode 
Gentag/indtast sikkerhedskode *

Kontakt os pr. telefon

Er problemet akut, eller du har brug for at tale med os kan du også selvfølgelig også kontakte os på vores telefon.

Tlf. +45 71 99 48 91

Hvis vi ikke tager telefonen når du ringer til os, er det sikkert fordi vi har travlt i butikken.Er dette tilfældet kan du altid prøve at ringe igen senere, eller i stedet kontakte os via vores kontakt formular.

 

Hvornår kan du få fat i os?

Som udgangspunkt besvarer vi email og telefonopkald inden for butikkens åbningstid.

For at se vores åbningstider og andre relevante informationer om butikken, kan du klikke her og læse mere.

 

Vi ligger lige her

Vores "Roskilde"-afdeling finder du på følgende adresse:

 

NB Radio
Hersegade 8
4000 Roskilde

 

Din tilfredshed er vores højeste prioritet

Score på Trustpilot: 9.6 (fremragende)
Læs vores anmeldelser på Trustpilot.dk

Reparationspriser

Vi bestræber os på altid at have konkurrencedygtige priser. Dog går vi hos MobilReparationer.dk aldrig på kompromis med kvaliteten hvilket gør, at vi ikke altid har markedets laveste pris.

Nærmeste afdeling

Vi har flere afdelinger med eget værksted, og derudover adskillige indleveringssteder rundt omkring. Klik på listen over vores afdelinger og se, hvilken af vores afdelinger, der ligger tættest dig.

Reparation samme dag

Mange reparationer kan, såfremt man har bestilt tid i forvejen, udføres med det samme. Har man ikke bestilt tid, er det dog ofte muligt at din telefon er klar igen, samme dag.

Ring eller skriv til os

Hvis du har spørgsmål til os, eller ikke har kunnet finde prisen på din reparation, skal du ikke tøve med at kontakte os. Alle afdelinger kan kontaktes via telefon eller email.

Det kan vi reparere

Vi udfører reparation af de fleste Apple produkter, herunder iPhone, iPad og iPod, og derudover har vi altid reservedele på lager til langt de fleste HTC telefoner, samt udvalgte modeller fra Samsung, LG, Sony og Nokia.
Ellers spørg os ad.

Reparationsforløbet trin for trin

Du kan enten bestille en tid hos os, eller komme ind fra gaden. Uanset hvad, så aftaler vi hvornår din enhed kan hentes igen. Når vi er færdige med reparationen kontakter vi dig pr. SMS, mail eller telefon - herefter kan du hente din reparation, når det passer dig.

Lånetelefon

Vi ved godt at mobiltelefonen, er rigtig svær at undvære. Har du en reparation, der kræver at du er nødt til at undvære din telefon over længere tid, så har vi naturligvis mulighed for at tilbyde dig en lånetelefon (såfremt alle ikke er udlånt).

Garanti & reklamation

Hos MobilReparationer.dk følger vi selvfølgelig almindelig dansk lovgivning. Når du forlader forretningen er det altid med en kvittering i hånden, og skulle du miste den kan vi altid finde den i vores system - det er din sikkerhed for, at du hos os altid kan udnytte din garanti og reklamationsret.