Vis menu
Forside Priser Afdelinger Kontakt os

Amager - information om afdelingen

Adresse

MobilReparationer.dkAmagerbrogade 6-82300 København S

Åbningstider

Mandag:Tirsdag:Onsdag:Torsdag:Fredag:Lørdag:10:0010:0010:0010:0010:0010:00------17:3017:3017:3017:3017:3014:00

Direkte telefon nummer:


E-mail:

+45 55 50 20 40


Skriv til os - klik her

Om afdelingen

MobilReparationer.dk er en del af Panasonic Center Amager, hvor vi foruden reparation af TV og HiFi-produkter, også tager os af reparation af mobiltelefoner.

Vi er en professionel virksomhed med mere end 20 års erfaring, indenfor reparation af elektronik produkter – det er din garanti for en seriøs service. Panasonic Center Amager som selvstændigt brand åbnede i februar 2011, men vi har eksisteret fra denne adresse i mere end 20 år under navnet Dans TV, som var butikkens navn før ombygningen.

Vi er beliggende i starten af Amagerbrogade på Amager (5 minutters gang fra Christianshavn).
Grundlaget for Panasonic Center Amagers tilstedeværelse på markedet for mobiltelefon reparationer er, at vi altid kan udføre reparationer hurtigt, effektivt, med god kvalitet, og altid til meget konkurrencedygtige priser.

Værksteder & indleveringssteder

Vi er en professionel virksomhed med mere end 20 års erfaring, indenfor reparation af elektronik produkter – det er din garanti for en seriøs service.

Grundlaget for MobilReparationer.dk’s tilstedeværelse på markedet for mobiltelefon reparationer er, at vi altid kan udføre reparationer hurtigt, effektivt, med god kvalitet, og altid til konkurrencedygtige priser.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet

Score på Trustpilot: 9.6 (fremragende)
Læs vores anmeldelser på Trustpilot.dk

Reparationspriser

Vi bestræber os på altid at have konkurrencedygtige priser. Dog går vi hos MobilReparationer.dk aldrig på kompromis med kvaliteten hvilket gør, at vi ikke altid har markedets laveste pris.

Nærmeste afdeling

Vi har flere afdelinger med eget værksted, og derudover adskillige indleveringssteder rundt omkring. Klik på listen over vores afdelinger og se, hvilken af vores afdelinger, der ligger tættest dig.

Reparation samme dag

Mange reparationer kan, såfremt man har bestilt tid i forvejen, udføres med det samme. Har man ikke bestilt tid, er det dog ofte muligt at din telefon er klar igen, samme dag.

Ring eller skriv til os

Hvis du har spørgsmål til os, eller ikke har kunnet finde prisen på din reparation, skal du ikke tøve med at kontakte os. Alle afdelinger kan kontaktes via telefon eller email.

Det kan vi reparere

Vi udfører reparation af de fleste Apple produkter, herunder iPhone, iPad og iPod, og derudover har vi altid reservedele på lager til langt de fleste HTC telefoner, samt udvalgte modeller fra Samsung, LG, Sony og Nokia.
Ellers spørg os ad.

Reparationsforløbet trin for trin

Du kan enten bestille en tid hos os, eller komme ind fra gaden. Uanset hvad, så aftaler vi hvornår din enhed kan hentes igen. Når vi er færdige med reparationen kontakter vi dig pr. SMS, mail eller telefon - herefter kan du hente din reparation, når det passer dig.

Lånetelefon

Vi ved godt at mobiltelefonen, er rigtig svær at undvære. Har du en reparation, der kræver at du er nødt til at undvære din telefon over længere tid, så har vi naturligvis mulighed for at tilbyde dig en lånetelefon (såfremt alle ikke er udlånt).

Garanti & reklamation

Hos MobilReparationer.dk følger vi selvfølgelig almindelig dansk lovgivning. Når du forlader forretningen er det altid med en kvittering i hånden, og skulle du miste den kan vi altid finde den i vores system - det er din sikkerhed for, at du hos os altid kan udnytte din garanti og reklamationsret.