Vis menu
Forside Priser Afdelinger Kontakt os

Ringsted - information om afdelingen

Denne afdeling er kun et indleveringsted

Dette betyder at denne afdeling ikke selv udfører reparationer, men at din reparation udføres i en af vores afdelinger med eget værksted.

Vi kan af denne grund ikke tilbyde at udføre reparationer samme dag.For oplysninger omkring reparationstid bedes du kontakte os. Vi kan dog oplyse at den normale reparationstid er mellem 1-5 dage. Hvis du skal have udført din reparation samme dag, bedes du henvende dig hos en af vores afdelinger, med eget værksted.

Adresse

JH FotoTinggade 184100 Ringsted

Åbningstider

Mandag:Tirsdag:Onsdag:Torsdag:Fredag:Lørdag:10:0010:0010:0010:0010:0010:00------18:0018:0018:0018:0018:0012:00

Direkte telefon nummer:


E-mail:

+45 71 99 73 23


Skriv til os - klik her

Om afdelingen

JH Foto arbejder til dagligt tæt sammen med Panasonic Center Amager, som er MobilReparationer.dk’s centrale værksted. Det er derfor naturligt at JH Foto er indleveringssted for MobilReparationer.dk.

JH Foto er en butik med stor erfaring indenfor kundeservice, hvilket er din garanti for, at når du indleverer din mobil til reparation hos JH Foto, så bliver din reparationssag håndteret med største seriøsitet og omhu.

Værksteder & indleveringssteder

Vi er en professionel virksomhed med mere end 20 års erfaring, indenfor reparation af elektronik produkter – det er din garanti for en seriøs service.

Grundlaget for MobilReparationer.dk’s tilstedeværelse på markedet for mobiltelefon reparationer er, at vi altid kan udføre reparationer hurtigt, effektivt, med god kvalitet, og altid til konkurrencedygtige priser.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet

Score på Trustpilot: 9.6 (fremragende)
Læs vores anmeldelser på Trustpilot.dk

Reparationspriser

Vi bestræber os på altid at have konkurrencedygtige priser. Dog går vi hos MobilReparationer.dk aldrig på kompromis med kvaliteten hvilket gør, at vi ikke altid har markedets laveste pris.

Nærmeste afdeling

Vi har flere afdelinger med eget værksted, og derudover adskillige indleveringssteder rundt omkring. Klik på listen over vores afdelinger og se, hvilken af vores afdelinger, der ligger tættest dig.

Reparation samme dag

Mange reparationer kan, såfremt man har bestilt tid i forvejen, udføres med det samme. Har man ikke bestilt tid, er det dog ofte muligt at din telefon er klar igen, samme dag.

Ring eller skriv til os

Hvis du har spørgsmål til os, eller ikke har kunnet finde prisen på din reparation, skal du ikke tøve med at kontakte os. Alle afdelinger kan kontaktes via telefon eller email.

Det kan vi reparere

Vi udfører reparation af de fleste Apple produkter, herunder iPhone, iPad og iPod, og derudover har vi altid reservedele på lager til langt de fleste HTC telefoner, samt udvalgte modeller fra Samsung, LG, Sony og Nokia.
Ellers spørg os ad.

Reparationsforløbet trin for trin

Du kan enten bestille en tid hos os, eller komme ind fra gaden. Uanset hvad, så aftaler vi hvornår din enhed kan hentes igen. Når vi er færdige med reparationen kontakter vi dig pr. SMS, mail eller telefon - herefter kan du hente din reparation, når det passer dig.

Lånetelefon

Vi ved godt at mobiltelefonen, er rigtig svær at undvære. Har du en reparation, der kræver at du er nødt til at undvære din telefon over længere tid, så har vi naturligvis mulighed for at tilbyde dig en lånetelefon (såfremt alle ikke er udlånt).

Garanti & reklamation

Hos MobilReparationer.dk følger vi selvfølgelig almindelig dansk lovgivning. Når du forlader forretningen er det altid med en kvittering i hånden, og skulle du miste den kan vi altid finde den i vores system - det er din sikkerhed for, at du hos os altid kan udnytte din garanti og reklamationsret.