Vis menu
Forside Priser Afdelinger Kontakt os

Om MobilReparationer.dk

Hvem er vi?

MobilReparationer.dk er en del af Panasonic Center Amager, hvor vi foruden reparation af TV og HiFi-produkter, også tager os af reparation af mobiltelefoner – nye som gamle.
Panasonic Center Amager som selvstændigt brand åbnede i februar 2011, men vi har eksisteret fra denne adresse i mere end 25 år under navnet Dans TV, som var butikkens navn før ombygningen. På nuværende tidspunkt har vi to afdelinger, som begge er beliggende i København. Den ene afdeling er beliggende i starten af Amagerbrogade inde mod Christianshavn, mens vores anden afdeling er beliggende på Vesterport Station.

Foruden vores to afdelinger, samarbejder vi med en række andre Panasonic Centre, der fungerer som indleveringssteder. Her har vi indleveringssteder i Hørsholm, Jyllinge, Lyngby, Roskilde og Rødovre.

Bemærk venligst, at hos vores indleveringssteder kan vi ikke udføre reparationer på stedet, idet alle reparationer foretages hos vores værksted på Amagerbrogade eller på Vesterport. Flere gange om uden og i nogle perioder hver dag, henter vi mobiler til reparation hos vores indleveringssteder. Dette betyder at hvis du indleverer din mobiltelefon hos et af vores indleveringssteder, har du typisk din mobiltelefon eller tablet, retur i løbet af 2 – 4 dage - dette er i hvert fald vores umiddelbare mål.

Hos MobilReparationer.dk stiller vi krav til os selv om følgende

- Hurtige reparationer

- Højt service niveau

- Service & kvalitet til konkurrencedygtige priser

- Tilfredse kunder

 

25 års erfaring

Vi er en professionel virksomhed med mere end 25 års erfaring, indenfor reparation af elektronik produkter – det er din garanti for en seriøs service.

Grundlaget for Panasonic Center Amagers tilstedeværelse på markedet for mobiltelefon reparationer er, at vi altid kan udføre reparationer hurtigt, effektivt, med god kvalitet, og altid til meget konkurrencedygtige priser. Det betyder intet for os, om din mobiltelefon er 3 måneder gammel, eller 3 år gammel – vi tager gladeligt imod den, under forudsætning af at det er en model vi har reservedele til, eller har mulighed for at få det.

Det vigtigste for os er, at du som kunde altid går tilfreds herfra. Det er vigtigt for os, at vi som specialbutik, i fællesskab med vores kunder, kan løse ethvert problem og behov indenfor vores produktområder, og altid stå inde for den service vi udfører.

Værksteder & indleveringssteder

Vi er en professionel virksomhed med mere end 25 års erfaring, indenfor reparation af elektronik produkter – det er din garanti for en seriøs service.

Grundlaget for MobilReparationer.dk’s tilstedeværelse på markedet for mobiltelefon reparationer er, at vi altid kan udføre reparationer hurtigt, effektivt, med god kvalitet, og altid til konkurrencedygtige priser.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet

Score på Trustpilot: 9.6 (fremragende)
Læs vores anmeldelser på Trustpilot.dk

Reparationspriser

Vi bestræber os på altid at have konkurrencedygtige priser. Dog går vi hos MobilReparationer.dk aldrig på kompromis med kvaliteten hvilket gør, at vi ikke altid har markedets laveste pris.

Nærmeste afdeling

Vi har flere afdelinger med eget værksted, og derudover adskillige indleveringssteder rundt omkring. Klik på listen over vores afdelinger og se, hvilken af vores afdelinger, der ligger tættest dig.

Reparation samme dag

Mange reparationer kan, såfremt man har bestilt tid i forvejen, udføres med det samme. Har man ikke bestilt tid, er det dog ofte muligt at din telefon er klar igen, samme dag.

Ring eller skriv til os

Hvis du har spørgsmål til os, eller ikke har kunnet finde prisen på din reparation, skal du ikke tøve med at kontakte os. Alle afdelinger kan kontaktes via telefon eller email.

Det kan vi reparere

Vi udfører reparation af de fleste Apple produkter, herunder iPhone, iPad og iPod, og derudover har vi altid reservedele på lager til langt de fleste HTC telefoner, samt udvalgte modeller fra Samsung, LG, Sony og Nokia.
Ellers spørg os ad.

Reparationsforløbet trin for trin

Du kan enten bestille en tid hos os, eller komme ind fra gaden. Uanset hvad, så aftaler vi hvornår din enhed kan hentes igen. Når vi er færdige med reparationen kontakter vi dig pr. SMS, mail eller telefon - herefter kan du hente din reparation, når det passer dig.

Lånetelefon

Vi ved godt at mobiltelefonen, er rigtig svær at undvære. Har du en reparation, der kræver at du er nødt til at undvære din telefon over længere tid, så har vi naturligvis mulighed for at tilbyde dig en lånetelefon (såfremt alle ikke er udlånt).

Garanti & reklamation

Hos MobilReparationer.dk følger vi selvfølgelig almindelig dansk lovgivning. Når du forlader forretningen er det altid med en kvittering i hånden, og skulle du miste den kan vi altid finde den i vores system - det er din sikkerhed for, at du hos os altid kan udnytte din garanti og reklamationsret.