Nokia G20

Nokia G20 Reparation

Har uheldet været ude med din Nokia G20?

Kan du på vores hjemmeside bestille tid til reparation.

Vi er eksperter i at reparere Nokia G20 siden dens lancering. Desuden er vi profesionelle med mere end 25 års erfaring inden for elektronik reparationer. Derfor er det din garanti for et godt resultat ved alle reparationer. Vi klare alle Nokia G20 elektroniske udfordringer.

Bestil din reparationstid her – eller besøg vores butik

Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 90 min*

Kr

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Skærmudskiftning til Nokia G20

Er skærmen på din Nokia G20 blevet revnet, eller viser den tegn på skader, der gør det svært at bruge telefonen? En beskadiget skærm kan begrænse din brugeroplevelse og gøre telefonen mindre funktionel. Vi tilbyder professionel skærmudskiftning, så du får en klar og funktionel skærm, der genskaber din telefons visuelle præstation. Kom forbi, og lad os hjælpe med at få din Nokia G20 tilbage til perfekt stand.

Batteriudskiftning til Nokia G20

Er batteriet på din Nokia G20 begyndt at dræne hurtigt, eller har det problemer med at holde opladningen? Hvis du finder dig selv konstant på jagt efter en oplader, kan det være tid til en batteriudskiftning. Vi tilbyder hurtig og effektiv udskiftning af batteriet, så du kan få en længere batterilevetid og en mere pålidelig telefonoplevelse uden hyppige opladninger.

Kontakt os

Har din Nokia G20 brug for en skærmudskiftning eller batteriudskiftning? Kontakt os på telefon 55 50 20 40, send en e-mail til kontakt@mobilreparationer.dk, brug vores kontaktformular, eller besøg os på Amagerbrogade 8, København S, 2300. Vi er klar til at assistere dig med at få din telefon tilbage i topform.